Çamdere Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

Misyon: Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen, sosyal ve İMANLI insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.00
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Okulda 75 öğrenci taşıma merkezi olarak servisle okula gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://camdereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMDERE KÖYÜ HESİKAN MEZRASI HESİKAN KÜME EVLERİ NO 17 SİNCİK / ADIYAMAN

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri -

Ulaşım ÖĞRENCİLER SERVİS İLE TAŞINMAKTADIRLAR. Öğretmenlerimiz Kahta, Adıyaman ve Sincik ilçesinekendi şahsi araçlarını kullanarak ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ ; İL MERKEZİNE 40 , İLÇE MERKEZİNE 27 KAHTA MERKEZE 38 KM UZAKLIKTADIR.